Više od 25 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00h - 16:00h

Radno vrijeme

Nazovite 061 268 710

Kontakt

Klimatizacija

Kako bi Vaš novi klima uređaj godinama funkcionisao besprijekorno, potrebno je odraditi kvalitetnu montažu klima uređaja.

Klimatizacija je proces održavanja željene temperature, vlažnosti i čistoće zraka u zatvorenim prostorima radi osiguranja uvjeta za udoban boravak i rad ljudi.

Uz kvalitetnu montažu, klima uređaj zahtijeva redovno čišćenje i servisiranje kako bi isti radio besprijekorno i bio energetski učinkovit.

Zrak koji je klima uvukla iz prostorije u njoj se filtrira, hladi i odvlažuje te se kao takav ponovno upuhuje u prostoriju. Na taj način, cirkulisanjem zraka kroz klima uređaj može doći do zagađenja, jer uvučeni zrak prvo prolazi kroz filtere na kojima se zadržavaju mikroorganizmi, a dio toga svega što nije zaostalo na filterima zadržava se na izmjenjivaču toplote stvarajući naslage pogodne za razmnožavanje bakterija.

Osim unutrašnje, treba održavati i vanjsku jedinicu. U zavisnosti od toga na kojem se mjestu nalazi, održavajte je čistom od nakupina lišća i trave te je čistite od prašine.

Svakako preporučujemo redoviti servis i dubinsko čiščenje Vašeg klima uređaja djelotvornim sredstvom koje uklanja brojne respiratorne bakterije, viruse, gljivice, plijesni i dr.